Vepřový závitek s bazalkou
Publikováno 12.06.2018 v 14:07 v kategorii Vepřové, přečteno: 29x
Ingredience:2 větší vepřové plátky, 100 g anglické slaniny, sůl, pepř, pár lístků bazalky, 1 větší cibule, 100 g žampionů, 1,5 lžíce sojové máčky, 1,5 lžíce rybí omáčky, olej
Postup: Omyté a osušené plátky masa naklepeme. Zlehka osolíme, opepříme, poklademe plátky anglické slaniny a lístky bazalky. Zavineme a párátky pořádně upevníme. Na olej dáme na osminky nakrájenou cibuli, na kousky nakrájené žampiony, přidáme sojovou a rybí omáčku, vložíme závitky, podlijeme trošku vodou a zvolna dusíme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů