Víkendový eintopf
Publikováno 27.07.2018 v 14:08 v kategorii Ostatní, přečteno: 41x
Suroviny:4 lžíce oleje, 4 stroužky česneku, 2 klobásy, 3-4 mrkve, 6 brambor, podle chuti sladká paprika, zeleninový vývar dle potřeby, trocha soli a mletého pepře, špetka majoránky, 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu, 1 hrst nasekané hladkolistá petržele
Postup:Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli a česnek, pak přidáme kolečka klobásy. Přihodíme očištěnou a na větší kousky nakrájenou mrkev a brambory. Krátce orestujeme a zasypáme paprikou. Když se paprika rozvoní, podlijeme směs vývarem, osolíme a opepříme, přidáme promnutou majoránku a zakryté asi 20-25 minut dusíme do změknutí zeleniny. Přisypáme scezené fazole a povaříme už jen velmi krátce, aby se fazolky prohřály. Podáváme sypané krájenou petrželí.
Komentáře
Celkem 0 komentářů