Vinná klobása na černém pivě
Publikováno 24.10.2018 v 08:21 v kategorii Ostatní, přečteno: 42x
Suroviny:klobása vinná 600 gramů, Olej, slanina anglická 50 gramů, cibule 2 kusy, česnek 2 stroužky, rajčata sterilovaná 100 gramů (krájená), pivo černé 100 mililitrů, sůl, pepř černý (mletý)
Postup:Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do čtyř šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji. Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme měsíčky očištěné cibule, utřený česnek, po 5 minutách vmícháme rajčata a vše zalejeme pivem. Ochutíme solí a pepřem a necháme tekutinu vysmahnout do zhoustnutí. Směs nalejeme do pekáče ke klobásám, vložíme ho do vyhřáté trouby a pečeme 15 minut na 180 °C.
Komentáře
Celkem 0 komentářů