Vylepšené francouzské brambory
Publikováno 12.10.2018 v 09:47 v kategorii Brambory, přečteno: 25x
Suroviny:1,5 kg brambor uvařených ve slupce,0,5 kg mletého masa,1 ks cibule, 1 plechovka žampionů, 1 ks rajče, 30 dkg tvrdého sýra, 1 kelímek smetany na vaření, dle chuti sůl, pepř, grilovací koření
Postup:Mleté maso osmahneme na pánvi. Přidáme k němu cibuli pokrájenou na půlkolečka, žampiony, nadrobno pokrájené rajče a koření.Podlijeme trochou vody a necháme čtvrt hodiny dusit. K podušené masové směsi přidáme na kolečka pokrájené brambory, smetanu a polovinu sýra a opatrně promícháme. Vrch posypeme zbytkem sýra a dáme zapéct do trouby vyhřáté na 200 °C.
Komentáře
Celkem 0 komentářů