Recepty z rájePřes 1000 receptů

Zadělávané bedly s pancettou

Publikováno 11.06.2018 v 10:08 v kategorii Houby, přečteno: 26x

Ingredience: 2 velké čerstvé bedly, 4 plátky italské slaniny, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1 dl bílého vína, 1 dl smetany, citronová šťáva, majoránka, máslo, sůl, pepř

Postup: Na másle orestujeme nasekanou cibulku a česnek do zlatova. Bedly očistíme a nakrájíme na proužky, přidáme do pánve a osolíme. Po chvíli restování přidáme majoránku, podlijeme bílým vínem a necháme vyvařit alkohol. Poté můžeme podlít smetanou a pár minut povaříme. Mezitím si nakrájíme slaninu na proužky a osmažíme na sucho v pánvi. Bedly na závěr zakápneme citronovou šťávou, dochutíme solí a pepřema servírujeme s opečenou slaninou.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?