Žampiónová polévka s černým pivem
Publikováno 08.06.2018 v 13:44 v kategorii Polévky, přečteno: 34x
Ingredience: 100 g plátky bůčku, 100 g cibule, 2 ks brambory, 1 balení Knorr Polévka Žampiónová, 600 ml zeleninovo-masový vývar, 50 ml slunečnicový olej, 200 ml černé pivo, 1 ks vejce, 100 ml smetana, 20 g pažitka
Příprava: Bůček a cibuli nakrájejte na kostičky. Osmažte v hrnci, přidejte brambory nakrájené na kostičky. Vše zalijte hotovým zeleninovo-masovým vývarem, vařte cca 20 minut do chvíle, kdy brambory budou měkké. Knorr Polévku Žampiónovou smíchejte s pivem, přidejte k vařícímu vývaru, vařte cca 4 minuty. Smetanu smíchejte se žloutkem, přidejte k polévce, hrnec s polévkou hned odstavte a polévku už nevařte. Polévku servírujte posypanou nakrájenou pažitkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů