Recepty z rájePřes 1000 receptů

Žampionová směs s játry

Publikováno 13.11.2018 v 15:07 v kategorii Kuřecí, přečteno: 30x

Suroviny: 200 g čerstvých žampionů, 200 g drůbežích jater, 100 g česnekový bok nebo anglická slanina, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, snítka tymiánu (nebo rozmarýnu či majoránky), 0,5 lžičky jemně nasekaného zázvoru, sůl nebo sójová omáčka, pepř mletý, olej

Postup:Na malém množství oleje osmažíme dosklovata na klínky nebo plátky pokrájenou cibuli, ke které dáme osmažit i na nudličky pokrájený česnekový bok nebo slaninu dle vlastní chuti a snítku oblíbené bylinky. Přidáme na kousky pokrájená očištěná játra a poté i na plátky pokrájený česnek, jemně nasekaný zázvor a klínky nebo plátky žampionů. Vše dochutíme pepřem, solí nebo sójovou omáčkou a krátce podusíme, je-li třeba, podlijeme troškou vody (2-3 lžíce). Podáváme s rýží, pečivem, chlebem nebo opečenými tousty či topinkami.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?