Žampionové špízy
Publikováno 11.06.2018 v 10:05 v kategorii Houby, přečteno: 18x
Ingredience: 2 ks Klobása vepřová, 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650, 100 ml Olej rostlinný, 4 polévková lžíce Strouhanka, 200 g Sýr Eidam cihla 40%, 1 špetka Sůl, 1 ks Vejce slepičí, 250 g Žampiony čerstvé
postup: Očištěné hlavičky žampionů nakrájíme na čtvrtky a střídavě se sýrem nakrájeným na kostky a klobásou nakrájenou na kolečka napichujeme na špejle nebo na jehly. Špízy obalíme v hladké mouce, rozšlehaném osoleném vejci a ve strouhance. Smažíme je na oleji na pánvi dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů