Žampionový "tatarák"
Publikováno 11.06.2018 v 10:03 v kategorii Houby, přečteno: 30x
Suroviny: 300 g čerstvých žampionů, 2 větší šalotky, 2 stroužky česneku, plná lžíce rajského protlaku, lžíce dobrého kečupu,2-3 lžičky pikantní hořčice, lžička mleté papriky, lžička worcesteru, pár kapek tabasca, sůl pepř, mletý kmín, 2 lžíce oleje + lžičku
Postup: Očištěné žampiony nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Na oleji necháme zpěnit 1 cibuli a česnek. Přidáme žampiony, sůl, pepř a kmín a protlak. Dusíme do odpaření tekutiny a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme druhou cibuli, hořčici, tabasco, worcester, papriku, lžičku olivového oleje a dochutíme. Podáváme s topinkami potřenými česnekem a nakonec sypané pažitkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů