Žampiony plněné krémovým sýrem
Publikováno 11.06.2018 v 10:03 v kategorii Houby, přečteno: 28x
Ingredience: 12 čerstvých menších žampionů, 1 lžíce rostlinného oleje, 1 lžíce drceného česneku, 225 g krémového sýra, 1/4 hrnku strouhaného parmezánu, 1/4 lžičky mletého černého pepře, 1/4 lžičky cibulového prášku, 1/4 lžičky kajenského pepře
Postup: Předehřejte troubu na 175 °C. Žampiony očištěte a odlomte nohy. Nohy nakrájejte na jemné kousky. Olej rozehřejte ve velké pánvi na středním ohni. Přidejte česnek a nakrájené houbové nohy. Chvíli míchejte, dokud kousky nezměknou a poté odložte. Až kousky vychladnou, tak je promíchejte s krémovým sýrem a parmezánem, černým pepřem, cibulovým práškem a kajenským pepřem. Pomocí lžičky naplňte každý žampion a naplněné žampiony přesuňte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte v předehřáté troubě 20 minut.
Komentáře
Celkem 0 komentářů