Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Publikováno 16.04.2019 v 13:35 v kategorii Houby, přečteno: 37x
Suroviny: 4-5 velkých žampionů, 100 ml světlého piva, 100 ml smetany 12%, 2 lžíce nastrouhaného parmazánu, 1 vejce, 1 lžíce strouhanky, 3-4 lžíce hladké mouky, sůl, pepř, špetka prášku do pečiva, olej na smažení
Postup: Připravíme těstíčko smícháním piva, vejce, smetany a zbylých surovin. Těstíčko dostatečně ochutíme a mělo by být trochu hustší, než na palačinky. Žampiony očistíme, neloupeme a nakrájíme na hrubší plátky. Každý kousek namáčíme do těstíčka a ihned smažíme v rozehřátém oleji z obou stran dozlatova.
Komentáře
Celkem 0 komentářů