Zapečené housky
Publikováno 15.06.2018 v 11:30 v kategorii Z pečiva, přečteno: 35x
Ingredience:6 starších housek, 1 pomazánkové máslo, 1 malý rajčatový protlak, 3 lžíce kečupu, 300 g točeného salámu nebo junioru, 2 stroužky česneku, 3 lžíce majonézy, 150 g strouhaného eidamu, na vymazání olej
Postup: Housky podélně rozpůlíme a namažeme pomazánkovým máslem. Protlak smícháme s kečupem a také natřeme na housky. Pak dáme směs salámu nakrájeného na kostičky, promíchaného s prolisovaným česnekem a majonézou. Housky dáme na plech vymazaný olejem, posypeme je nastrouhaným sýrem a vložíme do trouby předehřáté na 200 °C. Zapečeme asi 20 minut.
Komentáře
Celkem 0 komentářů