Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Publikováno 02.08.2018 v 11:35 v kategorii Vepřové, přečteno: 37x
Ingredience: 2 lžíce oleje,1 cibule (nakrájená), 2 stroužky česneku (nakrájený),400 g vepřové kotlety bez kosti (na malé kousky), 600 g bramborových noků, 2 lžíce hrubozrnné hořčice,snítka estragonu nebo tymiánu,sůl a čerstvě mletý pepř, 1 kelímek smetany ke šlehání,150 g čedaru
Postup:Předehřejte troubu na 180 °C. V pánvi rozpalte olej a opečte na něm dozlatova cibulku a maso. Směs pak přesuňte do zapékací misky.Noky uvařte podle návodu na obalu a přidejte je do zapékací misky.Hořčici promíchejte s lístky bylinek a se smetanou. Směs osolte a opepřete, přilijte do zapékací misky, promíchejte a vše posypte nahrubo nastrouhaným čedarem. Zapékejte asi 15 minut, až omáčka začne bublat a sýr se roztaví.
Komentáře
Celkem 0 komentářů