Zapečený patizón s třemi sýry
Publikováno 15.06.2018 v 10:15 v kategorii Bez masa, přečteno: 40x
Potřebujeme: 6-10 brambor,patizón,100 g eidamu 30%, 100 g eidamu uzeného 30%, 150 g Président Créme de Camembert (tavený sýr camembert), cibule, vajíčka
Postup:Nakrájíme brambory na plátky a patizón na kostičky. Pekáč polijeme trochou oleje. Brambory dáme na pekáč a na to vložíme kostky patizóna a na jemno nakrájenou cibuli. Poté nakrájíme eidam na kostičky a nasypeme do pekáče. Potřeme taveným camembertem a dáme do trouby na 30 minut při 200 °C. Po půl hodině nakrájíme zbylý uzený eidam na kostičky a nasypeme jej do pekáče. Vyklepneme vajíčka do hrnku a polijeme pekáč. Dáme ještě na dalších 30 minut péci.
Komentáře
Celkem 0 komentářů