Zapékané lesní houby
Publikováno 16.07.2018 v 14:01 v kategorii Houby, přečteno: 33x
Suroviny:500g lesních hub, 1 větší cibule, 2 stroužky česneku, 50g másla, sůl podle potřeby, pepř podle chuti, trocha drceného kmínu, špetka muškátového oříšku, 200 ml smetany, 2 vejce, 3 lžíce zelené petrželky, 100g parmazánu
Postup:Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek pokrájíme najemno a obojí opečeme na másle. Přidáme houby a dusíme je za občasného míchání asi 20 minut. Ochutíme solí, pepřem, drceným kmínem a také špetkou muškátového oříšku. Houby přendáme do zapékací mísy a zalijeme je směsí rozšlehané smetany s vejci a nadrobno posekané petrželky. Posypeme sýrem a zapékáme při teplotě 200°C přibližně 20 minut.
Komentáře
Celkem 0 komentářů