Zapékaný kapr s jogurtovou omáčkou
Publikováno 28.06.2018 v 14:05 v kategorii Ryby a mořské plody, přečteno: 40x
Suroviny:1 kapr, 1/2 kg brambor, kmín. Česnekový nálev: 3 lžíce olivového oleje, 2 stroužky česneku, sůl, lžička vegety, pepř, mletá červená paprika. Jogurtová omáčka: 1 kelímek nízkotučného jogurtu, 1 lžíce zakysané smetany, 1 lžička hořčice, 1 menší strouhaná sterilovaná okurka, 1 najemno nastrouhaná cibule, sůl, ocet, cukr
Příprava:Naporcovaného kapra potřeme česnekovým nálevem a necháme asi hodinu odležet.Pak kapra vložíme do zapékací nádoby spolu s předvaření bramborami, které okmínujeme.Pečeme asi hodinu.Upečenou rybu a brambory přelijeme jogurtovou omáčkou.Hotové jídlo zdobíme paprikou, feferonkami, citronem a petrželkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů