Žebírka s omáčkou barbecue
Publikováno 12.06.2018 v 14:01 v kategorii Vepřové, přečteno: 27x
Suroviny: 1 kg žebírek vepřových nebo jehněčích
Marináda: 4 lžíce olivového oleje, 2 lžíce strouhaného křenu, 2 lžíce směsi Žebírka s medem Omáčka barbecue: Chilli mleté, 0.5 lžičky koření Zázvor mletý, 100 ml medu, 2 stroužky česneku, 2 lžíce plnotučné hořčice, 30 ml kečupu, 2 lžíce worcestrové omáčky
Způsob přípravy: Připravíme marinádu z oleje, koření a křenu. Žebírka omyjeme, osušíme a potřeme marinádou a necháme ležet v chladničce několik hodin. Pak maso osmažíme a pečeme cca hodinu při teplotě 180 °C. Omáčku barbecue připravíme rozmixováním všech uvedených surovin.
Komentáře
Celkem 0 komentářů