Recepty z rájePřes 1000 receptů

Zeleninová polévka s krevetami

Publikováno 18.10.2018 v 08:42 v kategorii Polévky, přečteno: 38x

Ingredience: 300 g mražené zeleniny - dle vlastního výběru, 400 g předvařených vyloupaných krevet , 2 lžíce másla, 2 lžíce světlé instantní jíšky, 1 l zeleninového vývaru, 250 ml smetany na vaření, 3 lžíce másla - na přípravu krevet, 6 špetek hrubě mletého pepře, 3 špetky soli

Na posypání: 2 ks jarní cibulky - nať

Postup:Rozmraženou zeleninu krátce orestujte v hrnci na másle. Zeleninu zalijte vývarem, přidejte smetanu, jíšku a vařte 20 minut. Podle chuti polévku osolte.V pánvi rozehřejte máslo, přidejte krevety a míchejte 4-6 minut, nebo až jsou krevety hotové.Krevety jemně osolte. Polévku podávejte s krevetami, posypanou pepřem a nakrájenou natí jarní cibulky.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?