Zeleninová polévka s kukuřicí
Publikováno 08.06.2018 v 14:14 v kategorii Polévky, přečteno: 28x
Ingredience: mrkev 300 g, petržel 100 g, kedluben 100 g, celer 100 g, pórek 100 g, máslo 20 g, kmín drcený ½ ČL, pepř černý mletý ½ ČL, sůl himálajská růžová 1.5 ČL, voda 1.5 l, kukuřice mražená 250 g
Postup: Zeleninu očistíme. Pórek nadrobno nakrájíme, ostatní zeleninu nahrubo nastrouháme. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme pórek a 5 minut na slabém ohni osmažíme. Přidáme koření, sůl a připravenou zeleninu. Promícháme a 5 minut dusíme pod pokličkou. Zalijeme vařící vodou a 15 minut vaříme. Přidáme mrazenou, pod tekoucí vodou na sítku propláchnutou, kukuřici. Promícháme a 5 minut povaříme.
Komentáře
Celkem 0 komentářů