Zeleninová směs v alobalu
Publikováno 02.07.2018 v 07:20 v kategorii Vepřové, přečteno: 39x
Suroviny: 400 g vepřové plece, 1 cibule, 1 klobáska, 3 stroužky česneku, 2 brambory, 2 rajčata, 1 červená paprika, 2 bílé papriky, worcester, 200 g balkánského sýra, olej, sůl a pepř
Postup: Maso omyjeme a nakrájíme na kostky, ve velké pánvi je orestujeme na rozpáleném oleji s cibulí, pak směs osolíme, opepříme a krátce podusíme. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. K podušenému masu přidáme kolečka klobásy, zeleninu a drcený česnek, vše promícháme a tekutinu vydusíme. Pak směs rozdělíme na čtyři větší díly alobalu, posypeme ji balkánským sýrem a zastříkneme worcesterem, důkladně zabalíme, dáme do zapékací mísy a pečeme v troubě při 180 °C asi 20 až 25 minut. Podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem.
Komentáře
Celkem 0 komentářů