Zuppa di cipolle alla contadina (Sedlácká cibulová polévka)
Publikováno 08.06.2018 v 13:53 v kategorii Polévky, přečteno: 34x
Ingredience:3-4 cibule, 200 g tyrolského špeku, 4 dl bešamelu, 1 dl mléka, hovězí vývar, parmazán, libeček, pažitka, máslo, olej extra virgin, sůl, celý pepř
Postup: Na másle a oleji orestujeme cibulku nakrájenou na měsíčky. Přidáme špek, necháme chvilku restovat a poté směs smícháme s připraveným bešamelem. Zalijeme mlékem a hovězím vývarem podle hustoty a chuti. Okořeníme celým pepřem a solí, provoníme pár lístky libečku a povaříme. Při podávání dochutíme polévku strouhaným parmazánem a nasekanou pažitkou.
Komentáře
Celkem 0 komentářů