Recepty z rájePřes 1000 receptů

ZVĚŘINOVÉ RAGÚ

Publikováno 15.06.2018 v 08:32 v kategorii Zvěřina, přečteno: 28x

Ingredience: 500 g zvěřiny, 1 mrkev, 1 petržel, 1 kedluben, 50 g slaniny, sušené houby, 4 sušená rajčata, 4 cherry rajčátka, 8 malých šalotek, palička česneku, 1 dl červeného vína, lžíce rajského protlaku, lžička dijonské hořčice, lžička francouzské zrníčkové hořčice, mouka, sůl, pepř, skořice, olej, aceto balsamico, sůl, pepř, tymián, rozmarýn

Příprava: Zvěřinu pokrájíme na kostky a obalíme v mouce. Prudce ji osmahneme na oleji, vyjmeme, do výpeku přidáme pokrájenou slaninu, česnek, mrkev, petržel, kedluben, osolíme, okořeníme, zastříkneme červeným vínem, doplníme lžící rajského protlaku, patřičným množstvím vody a pomalu dusíme. Krátce před dokončením vložíme oloupané šalotky, cherry rajčátka, dochutíme balsamicem, příp. červeným vínkem.

Komentáře

Celkem 0 komentářů

  • Neregistrovaný uživatel

    Jméno: Přihlásit se

    Blog:

    Obsah zprávy*:

    Kontrolní kód*:
    Odpovězte na otázku: Co je dnes za den?